Reklamlar

Yüksek Topuklu Bayan Deri Çizme Modelleri

26 Kasım 2011 Cumartesi
Platformlu kışlık yüksek topuklu bayan çizme modelleri sonbahar kış ayakkabı koleksiyonu yeni sezon bayan çizmeleri dir. Sivriburun diz üstü çizmeler ise bayanların çok tercih ettikleri son moda çizme çeşitleri. Yeni model uzun platformlu çizmeler de modayı yakından takip eden ve ayak rahatlığını düşünen bayanlara özel 2012 modası çizme çeşitlerini moda sitemizde bulabilirsiniz. En yeni kışlık çizme modelleri deri ve rugan çizme tasarımlarını sizlerle de paylaşmaya çalıştık. Çok yüksek topuklu uzun rugan çizmeler de bu yılın en trend bayan çizmeleri olduğunu sizlerde fark etmişsinizdir. Ünlülerin de giydikleri ince topuklu kırmızı rugan dizüstü çizmeleri bu sayfalarımızda ve diğer sayfalarımızı gezerek görebilirsiniz, sevgili bayanlar.


Çift platformlu yüksek topuklu siyah deri çizmeler yandan kemerli tasarımı ile farklı bir çizme örneğidir.

Fantazi platformlu dizüstü çizmeler boyunuzu olduğundan çok daha uzun gösterecektir

Bayn ayakkabı çizme koleksiyonunda sivri burun deri çizmeleri bu kış daha çok görebilirsiniz çünkü geçtiğimiz yılların modası sivriburun çizmelerin yeni trendleri ayakkabı mağazalarında satışları son hızla devam etmektedir.

Sivri burunlu yüksek topuklu bayan çizmeleri de bacak güzelliğinizi ve giydiğiniz bütün kıyafetlerinizin modelini ortaya koyacaktır.

Beyaz deri yüksek topuklu çizme ise çok asil bir renk olduğu için, beyaz çizmeler ile yaptığınız kombineler sizi çok özel ve zarif kılacaktır.

Sivri burunlu topuklu kışlık çizmeleri ise dar paça pantolanlarla yada mini eteklerinizle kombineleyerek kullandığınız taktirde çok yakıştığını göreceksiniz.

Dizüstü yüksek topuklu deri çizmeleri ayak rahatlığını düşüneneleriçin çok özel tasarımlardır. Siyah deri çizmeleri mini kıyafetlerinizle giymeniz sizi daha çok zarif ve çekici gösterecektir.

Vişne rengi yüksek topuklu kışlık çizme modelini birçok kıyafetlerinizle kombine yapabilirsiniz.

Yüksek topuklu sivriburunlu bayan kışlık çizme modelleri kış modası çizmelerdir.

Dizüstü yüksek topuklu bayan çizme modelleri 2012 modası kataloglarında bulabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklamlar

Reklamlar

Beğendiğim Siteler

Magazin